Razdaljina: Ugašeno
Razdaljina:
km Set radius for geolocation
Pretraga

BUDITE DEO NAŠEG PORTALA i zauzmite više web prostora

Standardna cena paketa je 6000 din sa PDV-om.

 

PREDNOSTI REKLAME

  1. Reklamom na portalu postajete deo pretražive mape po ključnim rečima, kategorijama i razdaljini u odnosu na korisnika koji je pretražuje.
  2. Druga prednost – vidljivost iz Google-a na prvim stranama. Mimo strane o firmi zakupite prostor i u vidu PR tekstova koji će doživotno ostati na našem sajtu.
  3. Treći način da unapredite reklamu je da mi kreiramo oglase putem društvenih mreža u Vaše ime radeći reklame PREPORUKE i to na osnovu publike koja se već interesovala za Vaš brend/uslugu/proizvod/ . Ne rasipajte novac!
  4. Vid reklame koji ima notu preporuke je uvek bolji u odnosu na Vašu samoprezentaciju. Razlog leži u elemntu hvalisavosti koji nenamerno može biti izvučen o Vašoj firmi iz konteksta. Takav je slučaj i sa svakom informacijom o Vama na našem portalu i društvenim mrežama – mi radimo PREPORUKU o Vašoj firmi na najbolji način.

 

 

 

Vaša reklama može biti i besplatna ukoliko učestvujete u akciji poverenja. Više o besplatnom web prostoru niže.

 

BESPLATAN WEB PROSTOR 

za moju reklamu

kao skraćena i transparenta verzija Vašeg web sajta

 

Izaberite poklon koji ste u mogućnosti da darujete posetiocima portala. 10 kafa. Večeru. Putovanje. Adaptaciju. Garderobu.

 

 

Vrednost poklona ne sme biti ispod 1000 dinara. Veća vrednost poklona je ujedno i duže trajanje naloga, sa Više fotografija, tekstova i drugih informacija o Vašoj firmi. Vaša reklama na našem portalu biće istaknuta u periodu od 3 do 12 meseci.

 

 

Vaš poklon će biti istaknut u posebnoj galeriji gde će se posetioci prijavljivati za vaučere. Korisnici koji ispune određene zahteve/uslove mogu preuzeti vaučer.

Bićete istaknuti u svim kategorijama na mapi koje su dodatno optimizovane za pretragu. Više relevantnih kategorija, bolja pozicija na Google-u.

 

  Kartica radnog vremena je odlična informacija na Vašoj web strani ako sadrži konkretne informacije.

 

 Kontakt podaci sa kontaktom formom za slanje mejlova direktno sa sajta. Kontakt forme su deo imidža savremenog poslovanja, a Vi možete odlučiti želite li da Vaš mejl bude vidljiv na strani.

 Dugme za aktiviranje detaljne putanje od tačke A (lokacije gde je korisnik) do tačke B (gde je adresa firme). Pokretanjem ove opcije niste u obavezi da unesete niti jedno slovo. Tako da je ovo idealna opcija za vozače.

PR tekst o firmi dobijate već uz vaučere do 5000 dinara. Ukoliko želite dodatni tekst o svojoj firmi potrebno je da i Vaš vaučer bude u većoj vrednosti ili možete zakupite neke od naprednijih marketing paketa sa sadržajem kako za blog ili delove Vašeg sajta, tako i za potrebe oglašavanja na društvenim mrežama. Više o tome pogledajte OVDE.

DOGAĐAJE možete aktivirati po potrebi jednostavnim pozivanjem našeg portala ili slanjem mejla na info@umomkraju.rs, ukoliko su Vaši vaučeri u vrednosti od bar 5000 dinara. Klikom na događaj otvoriće se  strana sa informacijama o događaju i ceni karata, kao i organizatoru i lokaciji. Klikom na cene, ukoliko su dostupne, odlazi se na link online prodaje karata, ukoliko je takav link dostupan.

 Linkovi ka svim društvenim mrežama i drugim web sajtovima. Savršeno da sa jednog mesta budete korisniku dostupni na klik, na svim Vašim web adresama. 

 

Polja za pretragu po ključnim rečima, kategorijama, lokaciji i udaljenosti u odnosu na lokaciju korisnika mape. Opseg pretrage se može podešavati prema radijusu od 0km do 100 km radi bolje pretrage. Klikom na znak KATANCA mapa se može pomerati, a isto tako potrebno je aktivirati radijus klikom na znak levo.

Naslovna i dodatna galerija sa logoom i najviše 5 drugih fotografija. Dodatne fotografije za vrednost Vaših vaučera od 5000 dinara i više. 

Opis poslovanja sa ili bez cenovnika. Preporučujemo da postavite informacije o cenama jer korisnici traže baš takve informacije.  AKCIJE kao element na strani možete aktivirati po potrebi jednostavnim pozivanjem našeg portala.

 

Video prezentacije na You Tube kanalu portala umomkraju.rs se kreću od 3000 din. + PDV. Ukoliko su vaši vaučeri u vrednosti od bar 5000 din. dobićete video prezentaciju koja ostaje na našem You Tube kanalu u vidu preporuke našeg portala, ali postoji mogućnost njegovog otkupa već po ceni od 3000 din.+PDV  u mp4 formatu sa, odnosno 6000 dinara bez logoa i preporuke našeg portala.

Dugme za pozivanje direktno sa strane je odmah ispod naslovne galerije. Ukoluko je vrednost Vaših vaučera više od 5000 dinara, po potrebi mogu se kreirati dugmad za zakazivanje usluga i sastanaka, ili poručivanje proizvoda iz Vašeg online shop-a/sajta.

Kliknite na sliku i pogledajte primer jednog od objekata na mapi.

 

BITNE NAPOMENE:

 

Izradom web prostora se kreira link koji sadrži naziv Vaše firme. Sama strana koja sadrži gore navedene elemente se optimizuje za pretragu prema željenom kriterijumu kupca. Na primer, ukoliko želite da rezultat pretrage bude Vaša strana kao odgovor na upit: odeća za decu Žarkovo, izvršiće se optimizacija za taj uslov. 

U svakom momentu možete uključiti profesionalce u kompletan posao oglašavanja koji planirate – od kreiranja do objavljivanja sadržaja – tekst, fotografije i video, do mogućnosti da izradite potpuno nove sajtove i aplikacije i budete u toku sa saobraćajem i konverzijama na sajtu. Sve usluge reklame koje su naprednije od zakupa web prostora možete pogledati ovde.