Galerija ZVEZDINE IGRE Pozovite za više informacija

AK Crvena Zvezda i sportsko-humani projekat Zvezdine igre

 

Atletsko ime poznato ne samo na prostorima nekadašnje Jugoslavije već i atletske Evrope. Šampion Evrope iz 1989. godine, najtrofejniji jugoslovenski i, naravno, srpski atletski klub, dao je u proteklih 60 godina ukupno 421 reprezentativca i reprezentativke u seniorskoj, mlađe-seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

AK Crvena zvezda organizuje treću godinu za redom „Zvezdine igre“, do sada najveći sportsko-humani projekat kod nas. Prijavljene ekipe takmiče se u 16 različitih sportskih i zabavnih disciplina, kao sto su atletika, streljaštvo, karting, fudbal, basket, pikado, kuglanje, igre bez granica i druge. Pored sportsko-društvenog karaktera ovih igara, glavni cilj jeste podrška i promocija sledećih projekata:

“Stop nasilju u porodici“

“Čepom do osmeha“

“Plava školjka“

„Beograd nije bolnica već igraonica“

„Pomoć socijalno ugroženim porodicama“

Igre se održavaju dva puta godišnje od februara do juna i od septembra do decembra a namenjene su firmama,sindikatima,fakultetima,udruženjima i dr.

 

 

Ništa bez video najave!

Radno vreme

Ponedeljak

08:00 - 17:00

Utorak

08:00 - 17:00

Sreda

08:00 - 17:00

Četvrtak

08:00 - 17:00

Petak

08:00 - 17:00

Subota

10:00 - 18:00

Nedelja

12:00 - 18:00

Kontaktirajte nas!
Pokaži putanju

Biznis liga u 16 i više sportskih i drugih disciplina

 

U Igrama učestvuje 16 ekipa, koje se međusobno nadmeću u 20 sportskih i drugih disciplina. Pored takmičarskog, Zvezdine igre imaju i humanitarni karakter koji se ogleda u podršci institucijama, organizacijama i kampanjama tog tipa. Projekat je namenjen firmama, sindikatima, obrazovnim ustanovama i pojedincima i ima za cilj međusobno povezivanje i potencijalnu saradnju na raznim poljima. Igre se održavaju u 2 polusezone – prva traje od Februara do Juna, a druga polusezona od Septembra do Decembra.

 

Da li je zabavno? Odgovor na ovo pitanje će Vam dati činjenica da se sve ekipe takmiče u disciplinama poput stonog tenisa, kuglanja, preko fudbala, do kuvanja i šminkanja. Dakle, sve ekipe će pokazati svoj kreativni i sportski duh u ovim disciplinama koje samo po sebi pozivaju na smeh i zabavu.

Da li je himano? Svakako jeste s obzirom na činjenicu da AK Crvena Zvezda ovim projektom podržava najugroženije ciljne grupe definisane projektima koji žive kroz već definisane forme – udruženja i organizacije koje se bave ovim pitanjima doprinose širenju svesti i unapređenju ugroženih grupa i individualaca.

 

Dalje, ova biznis liga je jedinstvena na tlu Srbije i pored dobrog druženja članovima ekipe omogućava da šire svoje poslovne vidike i poznanstva na jedan alternativan i zabavan način.

 

Ukoliko Vaša firma želi da prijavi ekipu za jednu od sezona, može da popuni prijavni folmular direktno sa sajta, a klikom na donju fotografiju.