Razdaljina: Ugašeno
Razdaljina:
km Set radius for geolocation
Pretraga

Primeri sajtova!

Vaš sajt može biti vidiljiv u roku od 24 sata od momenta kada nam dostavite potrebne podatke.

Hosting i domen kupujete Vi, ali možemo i mi da uradimo to umesto Vas.

Potrebno je da nam dostavite slike, tekostove i kontakt informacije, kao i podatke o društvenim mrežama i za 24h Vi ste online.

Ukoliko Vam je potrebna prodavnica, rado ćemo Vam pomoći da Vaš sajt pretvorimo u online shop.

Idealan za firme i agencije. 

Idealan za promociju jednog ili više proizvoda. 

Idealan za mali biznis. 

Idealan za apart hotele, garni i iznajmljivanje apartmana.

AKCIJA DO KRAJA GODINE!

Sajt po ceni od 150 evra? Moguće! Dostupan na svim uređajima.

40% popusta na izradu web sajtova

 

  1. Smislili ste kako Vaš sajt treba da izgleda ili šta bi trebalo da sadrži. Obavestite o tome naše programere putem mejla ili telefonom.
  2. Sajt može biti Vaš već po ceni od 150 evra ukoliko sadrži elemente: početna strana sa slajderom, prilagođen svim uređajima (responsive), osnovne tekstualne jedinice za početnu, blog i kontakt stranu, blog strana, kontakt strana sa mapom, usluge sa ili bez cenovnika.
  3. Imajte na umu da mimo osnovne cene za izradu web sajta postoje propratni troškovi, kao što je zakup domena, hostinga i možda nekih dodatnih funkcionalnosti za Vaš web sajt.
  4. Cena – za osnovni web sajt koji sadrži osnovne web strane, bez online prodavnice, može da Vas košta samo 150 evra. Pritom, sajt ostaje doživotno u Vašem vlasništvu. . 
  5. Biće Vam objašnjeno kako da samostalno administrirate sopstveni sajt. Ukoliko je potrebna naša asistencija, na raspolaganju smo.
  6. Na kraju Vam sleduje poklon bez kojeg ne možemo da zamislimo savremeno poslovanje.

POKLONI UZ SVAKU KUPOVINU

izaberite PR tekstove, reklamne poruke ili video reklame

+ godinu dana web prostora za reklamu firme na portalu umomkraju.rs

 

  1. U svetu savremenog poslovanja sve je bitnije da se na sajtu održava blog , ili , da firma zakupi tekstove na drugim sajtovima. Ovom prilikom ćemo u svrhu Vašeg posla napisati i objaviti 10 PR tekstova na našem portalu , umomkraju.rs , čije tekstove možemo adaptirati i za Vaš web sajt. Svaki tekst biće kreiran naspram potreba Vašeg posla, a najviše u periodu do godinu dana. Dakle, kada se ukaže potreba za tim, kreiramo tekst i objavimo ga. Uz pomoć naših content writera ili pisca sadržaja za ove potrebe, kreiraćemo tekst koji će na najbolji mogući način da predstavi akcije firme, pojedinačni proizvod ili uslugu, radnu atmosferu ili nešto drugo. Naš je predlog da određene tekstove oglasiš šire, putem internet mreže, što je dodatni posao o kojem se takođe možemo dogovoriti.
  2. Ukoliko ne želiš PR tekstove, na raspolaganju su ti SMS poruke. Kao firma koja radi sa softverom za distribuciju komercijalnih SMS i VIBER poruka, imamo tu mogućnost da putem univerzalnog sendera omogućimo i tvojoj firmi da ispromoviše određenu akciju/uslugu/proizvod. Potrebno je da posedujete bazu od bar 1000 brojeva telefona, dobru akciju i mi ćemo proslediti Vašu reklamu na 1000 adresa. Ovo je idealan način da u kratkom roku obavestite mnoge potencijalne kupce i ostvarite komunikaciju 1 na 1. Čak 80 posto ljudi u toku jednog dana sigurno otvori i pročita SMS poruku.
  3. Treća opcija je – TRI  video prezentacije u visokoj rezoluciji. Ukoliko Vam nedostaje ideja za kanale koje koristite pri reklamiranju, možemo kreirati video za Facebook, Instagram ili koju god drugu društvenu mrežu. I to – u HD rezoluciji ili u onoj koja je slična materijalu koji nam dostavite. Video  će biti moderan i zvukom vrlo bogat, sa tekstom koji prati Vašu ideju i prenosi poruku koju želiš.